2008 - Annie get your gun
Buffalo Bill's Wild West Show er på turné I De Forenede Stater og hans største attraktion, er den professionelle mesterskytte Frank Butler. Hidtil har ingen kunnet slå ham, men til alles overraskelse, besejres han i Cincinnati af Annie Oakley, et pigebarn fra de vildsomme skovegne.

Buffalo Bill tilbyder hende, at rejse med deres cirkus som Frank Butlers assistent. Hun bliver forelsket i den flotte mesterskytte og tager mod tilbuddet for at kunne være i hans nærhed. Efterhånden lykkes det hende også at vinde hans hjerte.
Imidlertid kommer Buffalo Bill ud for hård konkurrence, navnlig fra cirkusdirektøren Pawnee Bill. Annie lader sig overtale til, at præsentere et nyt sensationelt skarpskydnings nummer, som hun har forberedt for at glæde Frank. Dette nummer bliver en kolossal succes og indianerhøvdingen Siddende Tyr, der har overværet forestillingen, bliver så imponeret, at han beslutter at adoptere den smukke kunstskytte som sin datter.

Under udfoldelse af et vældigt ceremoniel optages hun i stammen. Frank er forbitret over, at Annie har indtaget hans plads som stjernen i Buffalo Bills cirkus og går over til konkurrenten Pawnee Bill, til stor sorg for den unge pige.
Deres veje skilles og hun tager med Buffalo Bills cirkus på turné i Europa, hvor hun gør overvældende lykke. Konger og præsidenter belønner hende med pragtfulde medaljer. Trods alt kommer Buffalo Bill i økonomiske vanskeligheder og efter hjemkomsten til Amerika, søger han redning ved sammenslutning med Pawnee Bill, der for øvrigt også har haft modgang. Siddende Tyr ved, at Annie stadig elsker Frank og ved den kloge indianerhøvdings hjælp, finder de to cirkusdirektører hinanden, hvilket er ensbetydende med, at Annie og Frank genforenes.
Lykken bliver dog kun af kort varighed.

De kommer i strid om, hvem af dem der har krav på titlen "Verdens største skarpskytte", indtil Annie foreslår, at de skal afgøre det ved konkurrence. Siddende Tyr indser, at hun kun kan genvinde Franks kærlighed, hvis hun tabe - og atter er det ham, der finder en lykkelig løsning.

En herlig forestilling som alle bør se, det er simpelthen den største og flotteste musical der er lavet igennem tiderne. Med pragtfulde og skønne melodier af Irving Berlin. Læs også historien om Annie. Dette er fiktion men en virkelig historie fra den Vilde Vesten.

Leif Billing, instruktør.

Hovedroller:
Annie Oakley 
Frank Butler 
Charlie Davenport 
Dolly Tate 
Siddende Tyr 
Buffalo Bill 
Pawnee Bill 
Winnie Tate 
Tommy Keeler 
Minnie 
Jessie 
Nellie 
Jake 
Mr. Wilson 
Konduktør

Øvrige roller

:Dansere: 
Musik: 

Sufflør: 
Lyd og lys  
Scenefremstiller: 

Kulissedekoratør: 
Kostume:
Assistent / kostumer m.m: 
Instruktion / iscenesættelse/ sceneograf:

Skarpskytte 
Mesterskytte 
Circus Direktør 
Cirkus Primadonna 
Indianer Høvding 
Cirkus ejer 
Cirkus ejer 
Dolly´s datter 
Winnie's mand 
Annie's søster 
Annie's søster 
Annie's søster 
Annie's lillebror 
Hotel ejer


Lis Bregnsholm,
Jonna Skjold,
Vibeke Herrmannsen,
Vera Ohlsen,
Karen Marie Jessen,
Inge Ebsen,
Claus Petersen,
Solvej Fredslind,
Ivan Erbou,
Bent Sørensen.
Skrydstrup Square Dancere
Per Høst - piano
Mogens Nielsen - guitar
Connie lindahl
Leif Schmidt, Carsten Olsen
Jørgen Skjold, Jonna Skjold, Oluf Christensen m. fl.
Anette Bjerre
Kirsten Andersen
Kiss Nielsen
Leif Billing
i
Eva Larsen
Erik Bruun
Gunnar Gram
Dorte Billing
Lasse Billing
Andreas Jacobsen
Claus Petersen
Mette Petersen
Carsten Fredsted
Sofie Malou
Kimberly Billing
Anne Petersen
Toke Bruun
Claus Petersen
Inge Ebsen
"Moonshines Visselul"
Eva Larsen
"DEN STORE KÆRLIGHED"
Eva Larsen og Erik Bruun
Budstikken d. 5. august
Pressen skrev:

Annie får ram på publikum -
I Annie, get your gun, ved den unge pige ikke, hvordan man får ram på en mand. I Eva Elkjær Larsens skikkelse falder publikum på stribe.Ved de syv tidligere friluftsspil i Gram har regn én gang tidligere forårsaget, at en forestilling måtte flyttes til en anden aften. I år er vejrudsigterne ikke de bedste, så aktørerne krydser fingre for, at bygerne vil falde mellem forestillingerne de kommende aftner afsluttede med forestillingen lørdag eftermiddag. Årets spil, Annie, get your gun, fortjener også et stort publikum.Vel fornægter det sig ikke, at det er amatører, der er på scenen, men hovedpartierne spilles af to aktører, der i sjælden grad hæver niveauet.
Erik Bruun, Gram, har vel næppe været bedre. Her kommer hans talent som smørtenor til fuld udfoldelse, når han optræder som en flødebolle af en mesterskytte med et ego, der ikke tåler nogen ved siden af sig - slet ikke en kvinde som den djærve og upolerede Annie, der kommer ind til byen fra vildmarken. Annie spilles af Eva Elkjær Larsen, Mølby - et naturtalent på en scene. Hun agerer og synger, som var det hendes profession. Det sker med en lethed og et overskud, så man sidder med en sikker fornemmelse af, at hun har meget mere i sig - og i forvejen er hun ubestridt spillets stjerne. De to alene, Eva Elkjær Larsen og Erik Bruun, sørger for, at Annie get your gun ikke kun er en god oplevelse, men en herlig, livsbekræftende og uforglemmelig kærlighedshistorie.
Pianist Per Høst, Vester Lindet, er det tredje sikre kort i det store team, der udgør Gram Friluftsteater. Bag forestillingen står en gruppe på omkring 70 mand, fortrinsvis fra Haderslev Kommune, men ikke kun. Kiss Nielsen og Leif Billing, Sommersted, er de to, der trækker i trådene, og det har de nu med succes gjort i otte år.

Næste års forestilling er ikke valgt, men et af buddene er Oklahoma. Det stykke kunne også være en fin udfordring. Til traditionen hører det årlige julespil Nøddebo Præstegård. Det har tidligere også været spillet i Vojens, men uden at blive en publikumssucces. På Gram Slot er publikum troppet op. Det gør de med garanti igen i år. Slotsparken i Gram udgør perfekte rammer omkring et spil, der nok er bygget over legender, men alle personer har virkelig eksisteret. Mesterskytten Frank Butler og vildmarkspigen Annie fik trods mange kærlighedskvaler hinanden.
Begge døde i 1929. Da havde mesterskytten for længst indset, at det var Annies skydefærdighed, der var penge i. Sådan slutter spillet ikke. Da vinder begge ved en kapskydningskonkurrence - Frank selve skydningen, Annie sin elskede Frank. Annie finder på samme tid svaret på et af sine sangligt formulerede spørgsmål: Hvordan får man ram på en mand? - og svaret er: Man skal bare lade, som om han er den bedste. Det lyder helt nutidigt.

Spilletiden på mere end tre timer er i overkanten, og flere scener kan med fordel skæres væk eller forkortes, sceneskift kan foregå meget kvikkere og masseoptrin kan tilføres liv og friskhed. Til gengæld er der magi i luften, når Annie alias Eva Elkjær Larsen og Frank alias Erik Bruun går i sangduel om, hvem der kan gøre alting bedre end den anden. Det er især på grund af de to, Gram Slotspark i denne uge er en sommeraften værd - men vi ved også, at de næsten 70 andre også er uundværlige.
Eva Larsen