Formand - Kiss Billing
Engvej 12
6560 Sommersted
2001 Sommer i Tyrol - 2002 Landmandsliv - 2003 En søndag på Amager - 2004 Frøken Nitouche - 2005 Tre små piger - 2006 Vagabonderne paa Bakkegaarden - 2007 Mød mig på Caciopia - 2008 Annie get your gun - 2009 Sommer i Tyrol - 2010 The Sound Of Music - 2011 Det gamle guld - 2012 M/S Emma - 2013 Baronessen fra benzintanken - 2014 En Søndag på Amager - 2015 Så længe mit hjerte slår - 2016 Midt om natten - 2017 Frøken Nitouche
 
 
 
 
På nogle af siderne er det nødvendigt at "rulle" ned af...
Copyright © 2015 by "Gram Friluftsspil"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: info@gram-friluftsspil.dk
Copyright © 2013 by "Gram Friluftsspil"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: info@gram-friluftsspil.dk
Komponisten John Berger er gift med operetteprimadonnaen Irene. Man kan ikke påstå, at de er lykkelig gift, for i den sidste tid har der stadig været rivninger, og det er ved at trække op til skilsmisse. Hun er nemlig begyndt at interessere sig for den flotte og charmerende flyverløjtnant Harry Smith.
På grund af de ægteskabelige forviklinger og den nagende skinsyge, kan John Berger ikke skrive de manglende numre til en operette, der skal have premiere på Alhambre Teatret om fjorten dage. Teaterdirektøren Hans Wolmer tordner, og det ser ud til, at forestillingen helt må aflyses. Komponisten er fortvivlet, navnlig fordi han er klar over, at Irene vil blive så rasende, at en forsoning er udelukket, og hun er stadig i hans tanker. Den ene dag går efter den anden, og snart er den sidste frist udløbet. Forgæves forsøger han alt muligt for at komme i stemning, og han driver også ind i et museum.
Det er før hændt ham, at han er blevet inspireret af den klassiske skønhed. På museet træffer han sin rivals "græske tante" , Rosa Elias, som studerer antik skulptur og tillige viser sig at være en varm beundrer af John Bergers ikke just klassiske musik. Hun henleder hans opmærksomhed på en statue af musikkens muse Polyhymnia, og den stakkels komponist håber, at musen vil aflægge ham et besøg.
Nu sker det mærkelige, at musen forbarmer sig over ham og stiger ned fra Olympen for at inspirere ham. I hendes nærhed klinger tonerne, hun fremtryller de skønneste melodier, men samtidig giver hendes jordiske ophold anledning til mange dramatiske forviklinger, navnlig da hun bliver glødende forelsket I flyverløjtnanten. I hendes øjne er han selve den unge Adonis, og han er heller ikke blind for kvindelig skønhed, enten den er jordisk eller himmelsk.
Oppe fra Olympen følger hendes far, tordenguden Zeus sin livslystne datters færd. Han fortørnes over, at hun er ved at blive lidt for letsindig og begiver sig ned på jorden for at bremse hende. Men hvad sker der så? Flere forviklinger: Fader Zeus dumper ind i mange vanskeligheder og Polyhymnia opdager, at en lille muse har det svært mellem himmel og jord. Mans eroterne flagrer, går spillet sin gang, indtil vi nærmer os premieren på John Bergers operette.


Leif Billing, instruktør.
2007 - Mød mig på Cassiopeia - Nøddebo Præstegaard
40
Image13
35
36
37
38
39
42
44
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
Image3
Image5
Image7
Image8
Image10
Image11
Image14
Image16
Image19
Image21
Image24
Image26
Image27
Image28
Image29
Image31
Image32
Image33
Image33a
Budstikken d. 1. august
Haderslev Ugeavis d. 15 /8
GRAM: Henrivende, bedårende, himmelsk, alle superlativer der er dækkende for dette års sommerspil i Gram Slotspark. Ordene hæfter sig især på den unge muse, spillet af Connie Lauritzen fra Haderslev, en af de yndigste muser, der er set. Connie med den lange svanehals er koket og guddommelig på lige den yndige, kokette og lidt naive måde, man kan forvente af en muse, der bare lige gerne vil snuse lidt til den romantiske side af menneskelivet. Der kan ikke være mange mænd blandt publikum, der ikke var fuldkommen betaget af hendes spil.
Også Eva Larsen fra Mølby gruppens store kvindelige hovedkraft levede fuldt op til forventningerne. De seks år, Eva Larsen har været med i sommerspillet, har modnet hende, og hendes fine pigestemme er modnet med hende til den smukke varme kvindestemme, hun præsenterede ved premieren i parken.
Lone Quitztov Hansen er med for tredje gang, og hun var som skabt til rollen som den excentriske tante Rosa. Hun har en klingende latter og et komisk talent, der lover godt også for kommende sommerspil.
Også på herresiden har gruppen vokset sig stor og stærk. Claus Petersen var herlig som Zeus, Lasse Billing flot og mandig som den skørtejagende pilot, mens Erik Bruun igen i år leverede aftenens flotteste herrestemme i rollen som den desperate komponist John Berger.
Gruppen af de dygtige amatører bag forestillingerne er vokset fra år til år, og i år var den største nogensinde. Flest mennesker på scenen udfyldte flot den største scene nogensinde, og de fine drejescener fungerede perfekt.
ANMELDELSE:
Af Lene Dalsgaard
JyskeVestkysten
John Berger 
Irene Berger 
Harry Schmidt 
Polyhymnia
Wolmer
Rosa Elias
Zeus
Fru skibsreder

Regisør
Ørnfeldt
Zeus datter 1 
Zeus datter 2

Frøken Pussycat
Tjener
Dansepige
Fru Larsen


Øvrige roller: 

Claus Petersen, Gunnar Gram, Dorte Billing, Lis Jensen, Lis Bregnsholm, Toke Bruun
Annika Kristensen, Kimberly Billing, Jonna Skjold, Inge Ebsen, Alf Nygaard og Sofie


Dansere:
Pernille, Rahbech, Signe Dalgren, Lise-Lotte Skovsende,
Betina Ravn, Mia Karlsen, Katrine Boesen, Kristina Noachen og Anita Schmidt


Kor: 
Kennard Beyer, Jørgen Skjold, Alf Nygaard


Musik: Per Høst - Sufflør: Connie lindahl - Koreograf: Birgit Husted
Lyd og lys: Leif Schmidt - Carsten Schmidt - Brian Dahl Hansen

Scenefremstiller: Jørgen Skjold ,
Jonna Skjold og Gunnar Kristensen

Assistent / kostumer m.m: Kiss Nielsen - Instruktion / iscenesættelse: Leif Billing
Komponist 
Revyskuespiller 
Pilot 
Musikkens gudinde
Teaterdirektør 
Harrys tante  Olympens Gud  Blondine

Teaterregisør  Karnevalgæst  Gudinde
Gudinde

Gæst Restauranttjerner Teaterdanser Tjenestepige
Erik Bruun 
Eva Larsen 
Lasse Billing 
Connie Lauritsen
Gunnar Gram
Lone Hansen
Claus Petersen 
Mette Petersen
Dorte Billing
Inge Ebsen
Kimberly Billing
Sofie

Lis Bregnsholm
Lis Jensen
Annika Kristensen
Jonna Skjold

Medvirkende: 
Nøddebo Præstegaard
Sange fra "Mød mig på Cassiopeia"
1. - "Overture"
2. - "Inspiration"
3. - "Det lunt i nat"
4. - "Jeg vil være kvinde"
5. - "Alene med en dejlig pige"
6. - "Gå ud og gå en tur"
7. - "Musens sang"
8. - "Du gamle måne"
9. - "Flyv med"
Copyright © 2012 by "Gram Friluftsspil"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: info@gram-friluftsspil.dk

1

2

3

4

5
6

7

8

9