Harmonien 1. april 2012__9

2012 - "Gallaaften"

STJERNEFYLDT GALLAAFTEN
På Harmonien i Haderslev

Dominique og Helle Moralez har sammen rejst verden rundt og delt deres kærlig- hedshistorie gennem sangog musik. De har rørt hjerterne på mennesker, der haroplevet en aften af musik med det unge operapar.


Dominique har optrådt på den internationale operascene, herunder forestillinger i bl.a. Paris, Tokyo, New York, Los Angeles, Chicago, HongKong, Beijing, Shanghai, Rom og København med verdens førende dirigenterog sceneinstruktører. Hans repertoire har inkluderet et utal at roller, herunder Rodolfo i La Boheme, Nemorino i Elisir dAmore og som specialist i en lang række operaer af Rossini. Helle er uddan-net fra Syddansk Musikkonservatorium og har optrådt til koncerter i Danmark, Kina og Frankrig og debuterede for nylig i USA. Af priser har hun bl.a. modtaget "Årets Talent 2009" af Den Ny Opera og er blevet anerkendt som én af Danmarks mest
lovende unge talenter i lang tid.

2012 - "Gallaaften"

STJERNEFYLDT GALLAAFTEN
På Harmonien i Haderslev søndag d. 1. april kl. 20.00


Kevin Greenlaw, Bariton

Kevin Greenlaw har for nylig optrådt som gæstesolist i Royal Albert Hall og O2 Arena i London. På den internationale scene har Kevin Greenlaw gæstet Nationale Opéra i Paris sammen med BBC National Orchestra of Wales, Prague Radio Symphony og Spanish National Orchestra.

Kevin Greenlaw har ydermere holdt koncerter verden over; Beirut, Chicago, Japan, Pris og på Metropolitan Opera i New York.

Louise Callinan, Mezzo-sopran

Mezzosopranen Louise Callinan optræder med jævne mellemrum i verdens største operahuse sammen med berømte orkestre; Opera National de Paris, BBC Symphony i Barbican, Chicago Symphony ved Ravinia Festival, Statsoperaen i Berlin og live udsendelse i Radio France.
Louise Callinan har for nylig optrådt ved verdenspremieren på The Fly, en opera, baseret på Hollywood storfilmen Three Tenors, af Placido Domingo i Los Angeles Opera. Louise Callinan spillede også med i den nyeste filmversion af Mozarts Tryllefløjten instrueret af den kendte skuespiller og filminstruktør Kenneth Branagh.

Rodney Clarke, Bariton

Baritonen Rodney Clarke har senest optrådt sammen med BBC Proms i Royal Albert Hall, London. Ydermere har han optrådt ved English National Opera, Welsh National Opera, Glyndebourne Festival Opera, Wigmore Hall, Theatre du Chatelet, Opera National de Lyon, Norwegian Opera og Edinburgh Festival. Rodney Clarke optrådte i den award-vindende produktion af BBC Television af Bernstein s On The Town. Han optrådte også i Kenneth Branagh s nylige film baseret på Mozart s Die Zauberflote.

Ulrich Stærk, Pianist

Pianisten Ulrich Stærk har jævnligt vist sig på scenen med verdens mest kendte kunstnere som Bo Skovhus, Yo Yo Ma og Sarah Chang og utallige andre. Hans præstationer har indkluderet solist, kammermusiker og samarbejde i byer verden over herunder Rom, Paris, Tokyo, Berlin, Milano og Wien. Stærk har arbejdet med pladeselskaber som Universal, Naxos og Philips for at nævne nogle få. Han modtag bl.a. "Best Classical CD of the Year" af magasinet Gramophone i 2003 og "Best Classical CD of the Month Worldwide" i 2007 af Strad Magasin. Stærk har optrådt med orkestre verden over, herunder Schleswig-Holsteins Sinfonieorchestra, Dansk Radio Symfoniorkester og Sjællands Symfoniorkester.