2022grbfb (10)

Hovedroller:

Annie Oakley - Skarpskytte 
Frank Butler - Mesterskytte 
Charlie Daven - Circus Direktør port 
Dolly Tate - Cirkus Primadonna 
Siddende Tyr - Indianer Høvding 
Buffalo Bill - Cirkus ejer 
Pawnee Bill - Cirkus ejer 
Winnie Tate - Dolly´s datter 
Tommy Keele - Winnie's mand r 
Minnie Annie's - søster 
Jessie Annie's - søster 
Nellie Annie's - søster 
Jake Annie's - lillebror 
Mr. Wilson - Hotel ejer
Konduktør – Inge Ebsen
Øvrige roller

Lis Bregnsholm
Jonna Skjold
Vibeke Herrmannsen
Vera Ohlsen
Karen Marie Jessen
Inge Ebsen
Claus Petersen
Solvej Fredslind
Ivan Erbou
Bent Sørensen

Læs mere...

Dansere - Skrydstrup Square Dancere
Musik - Per Høst - piano
Mogens Nielsen - guitar
Sufflør - Connie Lindahl
Lyd og lys - Leif Schmidt, Carsten Olsen
Scene fremstilling - Jørgen Skjold, Jonna Skjold, Oluf Christensen m.fl. 
Kulissedekoratør - Anette Bjerre
Kostume - Kirsten Andersen


Assistent / kostumer m.m. - Kiss Nielsen

Instruktion / iscenesættelse / scenograf - Leif Billing

Historien:

Buffalo Bill's Wild West Show er på turné I De Forenede Stater og hans største attraktion, er den professionelle mesterskytte Frank Butler. Hidtil har ingen kunnet slå ham, men til alles overraskelse, besejres han i Cincinnati af Annie Oakley, et pigebarn fra de vildsomme skovegne.

Buffalo Bill tilbyder hende, at rejse med deres cirkus som Frank Butlers assistent. Hun bliver forelsket i den flotte mesterskytte og tager mod tilbuddet for at kunne være i hans nærhed. Efterhånden lykkes det hende også at vinde hans hjerte.

Imidlertid kommer Buffalo Bill ud for hård konkurrence, navnlig fra cirkusdirektøren Pawnee Bill. Annie lader sig overtale til, at præsentere et nyt sensationelt skarpskydnings nummer, som hun har forberedt for at glæde Frank.
                                                                                                     Læs mere...

Deres veje skilles og hun tager med Buffalo Bills cirkus på turné i Europa, hvor hun gør overvældende lykke. Konger og præsidenter belønner hende med pragtfulde medaljer. Trods alt kommer Buffalo Bill i økonomiske vanskeligheder og efter hjemkomsten til Amerika, søger han redning ved sammenslutning med Pawnee Bill, der for øvrigt også har haft modgang. Siddende Tyr ved, at Annie stadig elsker Frank og ved den kloge indianerhøvdings hjælp, finder de to cirkusdirektører hinanden, hvilket er ensbetydende med, at Annie og Frank genforenes.

Lykken bliver dog kun af kort varighed. De kommer i strid om, hvem af dem der har krav på titlen "Verdens største skarpskytte", indtil Annie foreslår, at de skal afgøre det ved konkurrence. Siddende Tyr indser, at hun kun kan genvinde Franks kærlighed, hvis hun tabe - og atter er det ham, der finder en lykkelig løsning.

En herlig forestilling som alle bør se, det er simpelthen den største og flotteste musical der er lavet igennem tiderne. Med pragtfulde og skønne melodier af Irving Berlin. Læs også historien om Annie. Dette er fiktion men en virkelig historie fra den Vilde Vesten.